fbpxMenu

Individuele schrijfcoaching

Volgde een trainee een open of in-house schrijftraining? Dan moet hij die kennis nog in kunde omzetten. Hoe? Door het te doén. En daarvoor bestaat er geen beter middel dan e-mailcoaching door de Schrijfdokter.

online schrijfcoaching 1000

Wanneer hij niet aan het trainen is, maakt de Schrijfdokter constant teksten beter.

Als kwaliteitsbewaker neemt hij elke tekst van iedere Schrijf.be-copywriter onder de loep: wat kan overtuigender, helderder, directer?

  • Zijn bevindingen suggereert hij met track changes in het Office-document.
  • Tegelijk benoemt hij ook wat al excellent is: een hart onder de riem voor wie wil groeien als tekstschrijver.

Precies die taak neem ik ook op voor u of uw medewerkers:

  • De trainee werkt een tekst, in zijn ogen, af.
  • Ik geef hem per mail individueel concrete suggesties tot verbetering via Word track changes. Daarbij verwijs ik uitgebreid naar de Schrijfdokter®-tests en naar de honderden Schrijftips. De trainee accepteert al dan niet mijn suggesties met de rechtermuisknop.
  • Ik houd in een timesheet mijn werktijd bij en rapporteer die met de regelmaat van een klok aan de opdrachtgever.

Verdeel en heers

De prijs van deze intensieve, individuele opvolgcoaching? U bestelt een pakket van 10 virtuele coachinguren voor 1000 EUR. Die verdeelt u naar uw eigen goeddunken over de trainees, die ze inzetten wanneer zij dat verkiezen - zelfs tot maanden later.

Een klant getuigt over het individuele coachingpakket.

Geen kat in een zak

Wees gerust: bij Schrijf.be koopt u nooit een kat in een zak.

Graag neem ik na de workshop eerst een werktekst gratis en vrijblijvend onder handen. En rapporteer ik de tijd die ik daarvoor nodig heb. Dan weet u precies welke waar u voor uw geld krijgt.
 
Kijk diezelfde kat trouwens ook eerst uit de boom. Ik bedoel: wacht gerust af tot u de enthousiaste gezichten van de trainees na de workshop ziet om aan het opvolgtraject te denken. Alleen: vergeet mij er dan niet over aan te spreken ...