fbpxMenu

Schrijftraining? Schrijfdokter®!

Zoekt u een schrijftraining die uit de band springt? Die platgetreden paden verlaat? Die praktijk boven theorie verkiest? Vertrouw dan op uw Schrijfdokter®.

Doet uw lezer niet wat u verwacht? Dan is dat uw schuld, niet de zijne. Omdat u zondigde tegen de inhoud, vorm of stijl die híj verwacht.

Moeilijk te slikken waarheid? Misschien wel. Maar ook goed nieuws. Want kent u de 'truken van de foor'? Dan laat u uw lezer naar uw pijpen dansen.

Uw lezer hangt aan uw lippen

Volgt u de tips van uw Schrijfdokter®? Dan scoort elk van uw teksten:

  • Uw webtekst genereert wel verkoop.
  • Uw brochure wordt niet 'verticaal geklasseerd'.
  • Uw persbericht haalt wel de pers.

En:

  • Uw nieuwsbrief zuigt potentiële klanten aan.
  • Uw rapport is niet meer slaapverwekkend.
  • Uw mails worden plots wel gelezen.

Lachen om te leren in deze schrijftraining

De aanpak van uw Schrijfdokter® is direct.

Hij confronteert u meteen met tekstjes die niet werken. Waarom dat zo is? U kunt er de vinger niet op leggen. Tot hij een van zijn tien eenvoudige testjes van stal haalt. En u het plots zíét. En samen met hem aan de tekst knutselt tot die wel scoort.

Alleen van fouten kun je leren. Wordt het dus vaak lachen? Ja: lachen om te ... leren. En stilletjes te denken: verdorie, ik trapte ook in die val. Maar dát overkomt me na deze schrijftraining niet meer.

Uw Schrijfdokter

Wie is de Schrijfdokter®? Dat ben ik, Wim Van Rompuy, copywriter en kwaliteitsbewaker bij Schrijf.be.

Zowat 5000 teksten van onze copywriters glijden elk jaar door mijn handen. Mijn taak is dubbel. Ik check of ze de lezer overtuigen, hem aanzetten tot actie. En reik oplossingen aan als dat niet zo is. 

De batterij van 10 schrijftests is mijn werkinstrument voor tekstdiagnose en -remedie. En binnenkort ook de uwe. Vanaf dan is er geen ontkomen meer aan: scoort uw tekst op elke Schrijfdokter®-test? Dan scoort hij ook bij uw lezer.

Inhouse en open schrijftraining

Gezamenlijke opleiding met collega's of individuele deelname aan een open sessie? Uw Schrijfdokter biedt beide aan: