Is a HomePage: bool(false)
Current page-id: 416
Home page-id: 641

Should be HomePage: bool(false)

Current LangCode: nl

is a MiniSite: bool(false)

Should Load Subnav: bool(true)

Has Sidebar: bool(false)

Should Load Sidebar: bool(false)

Has bottomMenu: bool(false)


Op zoek naar inspiratie?
Smullen maar!

Individuele coaching overklast klassikale

“Wim is z’n geld meer dan waard: hij is een solide belegging in kennis en enthousiasme.” Zo vat Marjan Van den Hende haar individuele online-ChatGPT-coaching door de Schrijfdokter® samen.

onyxone

Marjan marjan van den hende original : “Ik ben de marketingmanager van Onyx One. Dat SaaS-systeem leidt de samenwerking tussen opdrachtgever en contractorbedrijven in goede banen. Omdat ons bedrijf bij de pinken is, investeren we in de betaalde ChatGPT-versie. En daar wil ik alles uithalen.

Ik bedoel dan niet zozeer content genereren, maar ermee in de diepte gaan. Inzichten ontrafelen en gegevens verbinden, vernieuwende concepten ontwikkelen en creatieve grenzen verleggen.”

Dat is een hele boterham. Welk antwoord verwachtte je van Wim?

Marjan: “Een concreet antwoord voor tastbare resultaten. Ik bedoel: handvatten aangereikt krijgen, en de tools om het potentieel van ChatGPT maximaal te benutten. En, toegegeven, de individuele coaching heeft mijn gebruik van ChatGPTde AI-chatbot ingrijpend veranderd. Wim leerde me om gerichte vragen te stellen en zo diepe inzichten te verkrijgen. Ik haal er nu veel meer uit en benut het op een veel grondigere manier.”

Je koos voor een individuele onlinecoaching: waarom?

Marjan: “Omdat de Pyreneeën niet bij de deur liggen. (lacht) Tja, daar woon ik, en van daaruit werk ik. Onze CEO Geert Peter gidste me naar een one-on-one onlinecoaching met Wim.

En wat blijkt? De behaalde deerdoelen zijn niet te vergelijken met die van een klassikale training. Hoe dat komt? Wim tast eerst af met wat vraagjes. Daarmee stelt hij de sessie volledig af op mijn specifieke behoeften, doelen en leerstijl. Samen gaan we dan meteen aan de praat met ChatGPT: zo krijg ik directe, concrete feedback. Ook de voor- en nadelen van andere chatbots komen aan bod.”

Hoe verliep jullie chat met ChatGPT?

Marjan: “Wat mij in het bijzonder trof, is hoe Wim het immense potentieel van ChatGPT stap voor stap weet te benutten. En hoe het is om inzichten te krijgen van iemand die oprecht gepassioneerd is. Dat kun je niet faken. Dat enthousiasme brengt hij ook moeiteloos over: het maakt de ervaring des te waardevoller.”

Stop maar, Marjan. Wim loopt nu al naast zijn schoenen.

Marjan: “Weet je, die diepgaande en gepersonaliseerde begeleiding overstijgt echt m’n verwachtingen. Tel daarbij Wims scherpe, open denkwijze en een warme persoonlijkheid. En zijn hands-on aanpak vanuit een solide en heel praktische vakkennis, zonder theoretisch gebrabbel. Dat maakt het leren des te effectiever.”

Ik denk dat ik het antwoord al ken, maar toch: een aanrader, dus?

Marjan: “Absoluut. Ik raad Wim met veel enthousiasme aan. Hij opent een nieuwe wereld voor me. Bedank hem alvast voor z’n inzichten. Trouwens, in september ontmoeten we elkaar ook live, samen met m’n collega’s.”

  

 

onyxone banner