Is a HomePage: bool(false)
Current page-id: 1321
Home page-id: 641

Should be HomePage: bool(false)

Current LangCode: nl

is a MiniSite: bool(false)

Should Load Subnav: bool(true)

Has Sidebar: bool(false)

Should Load Sidebar: bool(false)

Has bottomMenu: bool(false)


Wie ben ik? En wat beloof ik u?

Uw Schrijfdokter is geen salongeleerde. Ik sta nog altijd met beide voeten in de schrijfklei. En spendeer 10 uur per week aan het testen van AI.Mijn raad komt dan ook recht uit de praktijk, vergezeld van aanstekelijk enthousiasme en een gezonde portie humor.

Gespleten persoonlijkheid

De enige echte Schrijfdokter: Wim Van Rompuy Ik ben Wim Van Rompuy, Schrijfdokter®, en heb een gespleten persoonlijkheid. Want ik geef evenveel om het overtuigen met woorden als om het uitbuiten van generatieve artificiële intelligentie.

Schrijfbeest

Bij Schrijf.be copy & content en Schrijf.ai ben ik copywriter en kwaliteitsbewaker. Mijn batterij van 10 schrijftests is mijn werkinstrument voor tekstdiagnose en -remedie.

En binnenkort ook het uwe.

Vanaf dan is er geen ontkomen meer aan. Want scoort uw tekst op de Schrijfdokter®-tests? Dan scoort hij ook bij uw lezer.

AI-aficionado

Of ik als tekstschrijver dan geen schrik heb van AI? Integendeel: ik schreef nooit eerder betere teksten. Dankzij ChatGPT kijk ik nu eindelijk ín de hoofden van mijn lezers en weet ik precies wat hen aantrekt en afstoot.

Mijn missie? U ervan overtuigen dat ChatGPT en consoorten ook voor u een godsgeschenk zijn.

Want diepe inzichten en knallende beelden, verrassende ideeën en geniale insteken? Generatieve AI verbaast telkens opnieuw ... áls u het met intelligente vragen bestookt. Daarin train ik mezelf dag na dag, zodat u een oneerlijke race tegen uw concurrenten loopt.

Lachen om te leren

M'n aanpak is direct.

Generatieve AI? Ik luister aandachtig naar wat u nodig hebt. Samen leggen we uw vragen dan live aan de chatbots voor. Want alleen al doende leert u. De benodigde theorie weef ik er onopgemerkt door.

Teksten? Ik confronteer u meteen met tekstjes die niet werken. Maar waarom dat zo is? U kunt er de vinger niet op leggen. Tot u een van m'n 10 Schrijfdokter-testjes van stal haalt. Dan ziét u het plots. En knutselen we samen tot uw tekst wel scoort.

Wordt het dus vaak lachen? Ja: lachen om te ... leren. En stilletjes te denken: verdorie, ik trapte ook in die val. Maar dát overkomt me na deze schrijftraining niet meer.

Gepokt en gemazeld

Al een kwarteeuw leef ik om te te leren en aan te leren: graai gratis in mijn schatkist!