Is a HomePage: bool(false)
Current page-id: 416
Home page-id: 641

Should be HomePage: bool(false)

Current LangCode: nl

is a MiniSite: bool(false)

Should Load Subnav: bool(true)

Has Sidebar: bool(false)

Should Load Sidebar: bool(false)

Has bottomMenu: bool(false)


Op zoek naar inspiratie?
Smullen maar!

Wim neemt iedereen mee in het verhaal

De POM Oost-Vlaanderen pioniert voor een duurzaam en innovatief, toekomstgericht en klimaatgezond Oost-Vlaanderen. Het wil dan ook de AI-trein niet missen.

wim-neemt-iedereen-mee-in-het-verhaal

sandy-devreese-pom-removebg-preview.pngSandy Devreese is directiesecretaresse en HR-verantwoordelijke van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen:

“De POM doet vaak pionierswerk met vernieuwende projecten. Onze medewerkers zijn dan ook van nature leergierig en willen weten hoe ze meerwaarde halen uit nieuwe technologieën zoals generatieve AI. Dat moet hands-on gebeuren, dus nam ik contact op met Schrijfdokter Wim. In twee halvedagsessies kwamen alle medewerkers aan zet. Die traden de workshop met een open geest tegemoet.”

Oude (on)bekenden

Schrijfdokter Wim: “Wanneer ik de zaal binnenstap, weet ik al wie voor me zit. Ja, het intakegesprek zet me al aardig op weg. Toch wend ik me vervolgens tot … ChatGPT om ín de hoofden van de toekomstige trainees te kijken. Ik beschrijf de organisatie en achterhaal met slimme vragen snel wat ieder van haar medewerkers bezighoudt. Wie hun gesprekspartners zijn en wat die op hun beurt verwachten of vrezen. Stel je eens voor dat jij zo bij een prospect zou binnenstappen!?”

Deelnemers aan het stuur

Sandy: “Wim vraagt bij aanvang wat iedere deelnemer precies van de opleiding verwacht. Hierop speelt hij handig in om de workshop gaandeweg structuur te geven. In de voor- en namiddagsessie komen daardoor verschillende voorbeelden aan bod, terwijl beide groepen toch dezelfde kennis verwerven.”

Vlot, open en laagdrempelig

Sandy: “Wim is een expert in zijn vak die zijn kunde op een vlotte, open en laagdrempelige manier overbrengt. Na afloop spot ik dan ook alleen maar enthousiaste collega’s: zowel bij wie nog nooit met ChatGPT gewerkt heeft als bij wie er al bedreven in is. Wim neemt iedereen mee in het verhaal.”

 

pom oostvlaanderen banner